Register | Login

A Modest Apartment Redesigned to Improve Functionality

A’Lentil Design were tasked with overhauling this 712 square foot apartment in Taipei for a couple who desired comfortable, multifunctional spaces within its modest footprint. Combining light woods and earth tones with fun colorful pieces, the interior perfectly reflects the couple’s personality while providing the space they need.

Minuet-A-lentil-design-2

Built-in cabinets and shelves offer plenty of storage in a clean and cohesive way.

Minuet-A-lentil-design-3

Behind the glass is a small room they’re using as a study with the potential of being transformed into a baby’s room in the future. By using glass, it keeps both spaces bright and gives the appearance of them being larger than they are.

Minuet-A-lentil-design-4

Minuet-A-lentil-design-5

A shade comes down for privacy in the study and all of the furniture can easily be moved out if they want to change the space up.

Minuet-A-lentil-design-6

Minuet-A-lentil-design-7

Minuet-A-lentil-design-8

Minuet-A-lentil-design-9



Who Voted for this Story




Design(dot)fr is a place to discover and share web content about design, architecture and decorative art. Join Design(dot)fr for free to vote and publish your own discoveries. Everything here is submitted and voted by people like you.

Username:

Password:

Remember:
invalid username or userid in get_avatar